Verzekeringen

Particulier

Verzekeringen, vrijwel iedereen heeft er wel één of meerdere lopen. Verzekeren is in Nederland voor sommige gevallen ook verplicht. Ons kantoor biedt onafhankelijk verzekeringsadvies op een diversiteit aan verzekeringen en bij een groot aantal verzekeraars. Het voordeel van een tussenpersoon is dat wij maatwerk kunnen leveren waarbij altijd rekening wordt gehouden met de persoonlijke situatie van jou als klant. Ook zullen wij in geval van een schade, fungeren als tussenpersoon en begeleiding bieden bij het indienen van een claim.

Ondernemer

Je eigen bedrijf of als zzp’er werken. In Nederland zijn de afgelopen jaren steeds meer ondernemers geregistreerd. Daarbij zijn de juiste verzekeringen vaak van groot belang. Zo kun je met je bedrijfsactiviteiten onbedoeld schade verrichten of krijgen aan bezittingen of personen. Daarom is het belangrijk om hierin correct en volledig geïnformeerd te zijn over de mogelijke risico’s en deze goed in kaart te hebben. Zo kun je ook als kleine zelfstandige gepaste verzekeringen afsluiten die passend zijn bij jouw omzet en werkzaamheden. Maar ook zeker voor de midden en klein bedrijven zijn verzekeringen een belangrijk product. Onze zakelijke schade adviseur kan hierbij goede begeleiding en hulp bieden voor een passend advies.

Schadeverzekeringen

Welke verzekeringen zijn er allemaal en zouden deze verzekeringen ook voor jou van toepassing kunnen zijn? Iedereen is anders en denkt ook anders. Het verzekeren zelf, is het indekken van een mogelijk voorval wat je niet van te voren hebt zien aankomen. Je gaat een overeenkomst aan met een verzekeraar en betaalt hiervoor een premie aan de verzekeraar, de verzekeraar verbindt zich hiermee aan het doen van een of meerdere uitkeringen maar er bestaat bij het sluiten van de overeenkomst geen enkele zekerheid.